2017-08-06 09:04:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Varázslatosnak ígérkezik a mai este.

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Vízöntő jegyében lép. Lehet, hogy nem érzi annyira jól magát, és a feszültséget másokon vezeti le. Talán jobb lenne, ha egy kicsit lazítana!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ha ma csak otthon üldögél, jó lehetőségeket szalaszt el! Ha ön szingli, akkor ma sikerrel ismerkedhet!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Itt az alkalom arra, hogy felkeresse a barátait. Érdekes találkozásokban, mély beszélgetésekben lehet része!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Rák jegyében áll, ez sok kellemetlen dologtól megkíméli Önt, megbocsátani és feledni is engedi. A délutánt töltse családi körben!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars és a Nap is az Oroszlán jegyében áll. Ha Ön még egyedülálló, használja fel ezt a napot ismerkedésre, most egy olyan románc kezdődhet az életében, amiből akár mély szerelem is alakulhat!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Szűz jegyében áll, a Hold a Vízöntő jegyében ragyog. Tegye félre az ellenérzéseit, mert ma azok a programok is jól sikerülnek, amelyekhez kezdetben semmi kedve sincsen…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma szükség lesz arra, hogy elsimítson egy konfliktust. Kedvességével és barátságos természetével a nehéz helyzetekben is megállja a helyét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Rák jegyében áll. Nagyon barátságos légkör veszi körül. Nem akar túl sokat elárulni magáról, és ez a titokzatosság nagyon vonzóvá teszi mások szemében.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most semmi sem szebb annál, mint valamelyik tó mellett heverészni egyet, és egy könnyed regényt olvasni. Közben pompásan el tud majd lazulni. Ha Ön egyedülálló, most megismerkedhet valakivel.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de a Vénusz az Önnel szemben fekvő Rák jegyében látható. Jól illik ehhez a naphoz egy baráti találkozó. Mi szólna egy spontán grillpartihoz? Varázslatosnak ígérkezik a mai este.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Sok öröm, nevetés, érdekes beszélgetések várnak önre, és talán még egy könnyű nyári flörtben is része lehet!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Rák jegyében áll, így ez a nap csakis jól sikerülhet. Legyen ma társaságban, mélyen szántó beszélgetések alkalmával értékes, és nagyon fontos információkhoz juthat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: